Το Φροντιστήριο

Από το 1999 στα Γιαννιτσά προετοιμάζουμε τους μαθητές μας, για να πετύχουν τα όνειρά τους. 

Γνωρίζουμε ότι το να διαλέξεις το κατάλληλο φροντιστήριο δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Κάθε χρόνο, όμως, καταφέρνουμε να δικαιώνουμε την επιλογή εκατοντάδων γονέων και μαθητών να μας εμπιστευτούν. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας και για τα αποτελέσματα των μαθητών μας στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι μαθητές μας που κατέκτησαν τους στόχους τους αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι μέθοδοι και το σύστημα προετοιμασίας που ακολουθούμε μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία στις πανελλαδικές. Κλειδιά για τις επιτυχίες μας στις εξετάσεις είναι: η υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας, η μεγάλη εμπειρία των καθηγητών μας, το δοκιμασμένο σύστημα της προετοιμασίας, η επικοινωνία των μαθητών με τους καθηγητές τους, η τακτική επαφή των καθηγητών με τους γονείς και η συνεχής και πολύπλευρη υποστήριξη των μαθητών, εντός και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας.

Δίνουμε σε μαθητές και γονείς μια υπόσχεση που κρατάμε: μαζί μπορούμε να πετύχουμε.

Δεν μένουμε ποτέ επαναπαυμένοι στην αναγνωρισιμότητα του φροντιστηρίου μας, στην πολύχρονη εμπειρία και τις επιτυχίες μας. Προσπαθούμε συνεχώς να προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις, να εντάσσουμε στη λειτουργία των φροντιστηρίων μας καινοτομίες που προσφέρουν οι εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες και στην παιδαγωγική. Η υψηλή ποιότητα είναι προτεραιότητα σε κάθε κομμάτι της δουλειάς μας. Πιστεύουμε ότι το φροντιστήριο πρέπει να είναι δίπλα στον μαθητή κυριολεκτικά, για αυτό μπορείτε να μας βρείτε στο κέντρο των Γιαννιτσών δίπλα στη Eurobank, αλλά και μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα και τo Facebook εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα στο διαδίκτυο.

Οι συνεργάτες μας
Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας. Δίνουμε έμφαση στην επιστημονική τους κατάρτιση και τις παιδαγωγικές τους ικανότητες, αλλά προτεραιότητες μας είναι, επίσης, το ταλέντο, ο ενθουσιασμός και ο ζήλος τους για την επιτυχία των μαθητών μας.